Γλυφάδα- ζήτησαν απόδειξη και οι «φουσκωτοί» του μαγαζιού τους έστειλαν στο νοσοκομείο
 

 

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες σε μπαρ της Γλυφάδας, του οποίου οι «άνθρωποι» δε δίστασαν να ξυλοκοπήσουν μια παρέα τεσσάρων ανδρών επειδή έκαναν το «έγκλημα» να ζητήσουν απόδειξη.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ένα από τα θύματα, εκείνος και τρεις φίλοι του πήγαν σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας για να γιορτάσει την ονομαστική του εορτή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ζήτησαν το λογαριασμό… Η σερβιτόρα στην οποία απευθύνθηκαν επέστρεψε έπειτα από λίγο λέγοντάς τους ότι έπρεπε να πληρώσουν 157 ευρώ -ποσό που τους φάνηκε υπερβολικό για τα ποτά που είχαν καταναλώσει.

Ζήτησαν, λοιπόν, απόδειξη, την οποία όμως δεν τους έδωσαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση με τον ιδιοκτήτη.

Τελικά, αποφάσισαν να δώσουν τόπο στην οργή και να πληρώσουν έστω και χωρίς απόδειξη.

Βγαίνοντας, όμως, από το μαγαζί οι τέσσερις φίλοι βρέθηκαν μπροστά σε μια νέα δυσάρεστη έκπληξη. Στην έξοδο του μαγαζιού τους περίμενε ο ιδιοκτήτης, αλλά και μοτοσικλετιστές, που έφτασαν στο σημείο εκείνη την ώρα.

Ο ιδιοκτήτης τους ρώτησε αν πλήρωσαν τον λογαριασμό και ο καταγγέλλων, που δηλώνει χειρουργός, ζήτησε και πάλι απόδειξη, για να λάβει την απάντηση «ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Δε δίνω αποδείξεις».

Μάλιστα, αφού ο ιδιοκτήτης του είπε ότι «δεν θα ξαναχειρουργήσει», ακολούθησε επίθεση από «φουσκωτούς», με αποτέλεσμα οι τέσσερις φίλοι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Η παρέα των τεσσάρων ανδρών έχει υποβάλει μηνύσεις για το περιστατικό ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έχει εξαφανιστεί.

protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.