Eργαστήριο Βυζαντινής Μουσικής στην Ηλιούπολη




Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συνεχίζει να λειτουργεί το εργαστήριο βυζαντινής μουσικής στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως.Το εργαστήρι απαρτίζεται από τρείς τάξεις, α΄ετος, β΄έτος & γ΄έτος. Συνολικά αριθμεί περί τα 30 πρόσωπα χωρίς τις νέες εγγραφές. Στο βυζαντινό εργαστήρι διδάσκεται θεωρία τυπικό και πρακτική της βυζαντινής μουσικής. Προϋπόθεση της παρακολουθήσεως των μαθημάτων είναι ο συμμετέχων να έχει τακτική παρουσία στο αναλόγιο κάθε Κυριακή.
Παράλληλα με το εργαστήριο κ αποκλειστικά για τους μαθητές λειτουργεί & τμήμα προετοιμασίας χορωδίας των Κυριακάτικων λειτουργιών. Η Διδασκαλία της χορωδίας είναι αυστηρά σαρανταπεντάλεπτη & η παρουσία είναι επίσης υποχρεωτική.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο υπεύθυνο του μουσικού εργαστηρίου Κο Αθανάσιο Δασκαλοθανάση στα τηλ. 6977 298961 στο e mail [email protected] καθώς και στο blog του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως http://kimisihlioupoleos.blogspot.gr/p/blog-page_24.html

Mε εκτίμηση

Αθανάσιος Δασκαλοθανάσης

Πρωτοψάλτης -Χοράρχης

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.