Adopteunmec.com> “Ψωνείστε” τον άντρα που σας αρέσει (photos)





(kourdistoportocali.com)
Η ιδέα ανήκει σε ένα γαλλικό site γνωριμιών. Μια μπουτίκ στην οποία διαθέσιμοι εργένηδες ντυμένοι με εκκεντρικά κοστούμια στέκονται μέσα ανθρωπίνου μεγέθους κουτιά που μοιάζουν με συσκευασία κούκλας.Η μπουτίκ, τοποθετημένη στην πιο εμπορική περιοχή του Παρισιού, έχει κερδίσει την προσοχή των Γαλλίδων που ψάχνουν σύντροφο και που έρχονται να δουν, να τραβήξουν φωτογραφίες ή και να «ψωνίσουν».
Αφού περιηγηθούν στον χώρο, οι γυναίκες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον άνδρα που διάλεξαν ή με άλλους που δεν εκτίθενται στην βιτρίνα -αλλά το προφίλ τους βρίσκεται σε κρεμάστρες στο κατάστημα μέσω του site www.adoptamec.com Εννοείται ότι οι άνδρες που εκτίθενται το κάνουν εθελοντικά και μάλιστα διαλέγουν μόνοι τους το κοστούμι που φορούν. Κάποιοι φέρουν μαζί τους και ένα χαρακτηριστικό αξεσουάρ όπως μια σανίδα του σερφ ή βαράκια. Ένας από αυτούς δήλωσε: «Οι γυναίκες που έρχονται εδώ είναι πολύ προσιτές και ανοιχτόμυαλες. Αντιμετωπίζουν την όλη κατάσταση σαν ένα αστείο. Και έτσι ακριβώς είναι». «Είναι σαν την Red Light District στο Άμστερνταμ με την διαφορά ότι στην βιτρίνα είναι άνδρες και είναι ντυμένοι» δήλωσε μια από τις πελάτισσες.

Το κατάστημα του adopteunmec.com δεν θα μείνει στο Παρίσι για πολύ αλλά θα ταξιδέψει και σε άλλες ευρωπαικές πόλεις όπως η Λωζάνη, η Λυόν και η Τουλούζη. Η Αθήνα δεν περιλαμβάνεται στα άμεσα σχέδια τους. Ενδιαφερόμενες ετοιμαστείτε.

Δευ 17 Σεπ 2012 | 14:35 | Share

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.