5 λόγοι για τους οποίους δεν χρειάζεστε το iPhone 5. Το ιερό δισκοπότηρο της τεχνολογίας διχάζει





 

 

 

 

(kourdistoportocali.com)

Ναι, ξέρουμε ότι το θέλετε πάρα πολύ. Ξέρουμε, επίσης, ότι αντικειμενικά είναι το καλύτερο smartphone της αγοράς.

Αλλά…

υπάρχει κρίση εκεί έξω!

Τα ηθικοπλαστικά δεν ταιριάζουν σ’ αυτήν την στήλη, αλλά με τον μέσο μισθό να διαμορφώνεται στα 400-500 ευρώ, τα 700 που κοστίζει το iPhone 5 φαντάζουν Γολγοθάς. Οι πάροχοι τηλεφωνίας ετοιμάζονται να στήσουν πάρτυ πάνω στη δεδομένη λατρεία μας προς το νέο iPhone και δεν αναμένονται ευκολίες πληρωμής. Μοναδική λύση είναι ο «εκβιασμός»: Κάντε αίτηση φορητότητας σε μια άλλη εταιρεία τηλεφωνίας και μόλις σας καλέσει η εταιρεία σας για να σας μεταπείσει, παζαρέψτε μια καλύτερη τιμή για το iPhone 5 ή απαιτήστε μια συμβολική τιμή για το iPhone 4S (αν δεν το έχετε).

 

το νέο connector σπάει νεύρα

Το βύσμα στο οποίο συνδέεται το καλώδιο φόρτισης και τα κάθε λογής περιφερειακά άλλαξε. Αυτό σημαίνει ότι το παλιό σας καλώδιο είναι άχρηστο ή ότι πρέπει να πληρώσετε έξτρα 30 ευρώ για έναν αντάπτορα.

 

οι βελτιώσεις που περιμέναμε δεν έγιναν

Ούτε η Siri αναβαθμίστηκε, ούτε οι φήμες περί ασύρματης φόρτισης επιβεβαιώθηκαν. Η μεγαλύτερη οθόνη σημαίνει (τουλάχιστον στην αρχή) κακή απεικόνιση των εφαρμογών που ήδη έχουμε αγοράσει και είναι σχεδιασμένες για οθόνη 3,5 ιντσών.

 

χρειαζόμαστε Google Maps

To iPhone 5 διαθέτει το λειτουργικό iOS 6, το οποίο, στην ενσωματωμένη εφαρμογή Maps, δεν περιλαμβάνει πλέον γεωγραφική υποστήριξη από τους χάρτες της Google. Το σύστημα χαρτών που ετοίμαζε η Apple τα τελευταία χρόνια, ενώ δείχνει πολύ πιο όμορφο στο μάτι, κάνει χοντρά λάθη!

 

η πολυτέλεια δεν είναι cool

Καλώς ή κακώς, το τεχνολογικό επίτευγμα που λέγεται iPhone, βρέθηκε στα χέρια άσχετων που απλά ήθελαν να κάνουν μόστρα στην καφετέρια χωρίς να ξέρουν πώς να κατεβάσουν μια εφαρμογή.  Η μνημονιακή πολιτική, όμως, άλλαξε σε χρόνο ρεκόρ τα ήθη της ελληνικής κοινωνίας. Μαζί με το θλιμμένο ύφος του Πέτρου Κωστόπουλου όταν δήλωνε το «δυστυχώς επτωχεύσαμε» κατέρρευσε και το χλιδάτο lifestyle. Αν δεν πρόκειται να εκμεταλλευτείτε τις αρετές του iPhone 5, μην το αγοράσετε. Δεν το χρειάζεστε και πλέον δεν είναι cool να το επιδεικνύετε…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.