Σπαλιάρας – Αναδιώτης: Γυμνοί στη Βουλιαγμένη! (φωτό)
Δεν είναι απλά ωραίοι, με γυμνασμένα κορμιά που προκαλούν καρδιοχτύπια στο γυναικείο πληθυσμό με το πέρασμα τους! Ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Νίκος Αναδιώτης είναι επιτυχημένοι, ενίοτε προβληματισμένοι και άκρως αποκαλυπτικοί… στη συνέντευξη τους!
Με θέα το κύμα στην παραλία της Βουλιαγμένης και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς τους μίλησαν για την υποκριτική, το modeling, τις γυναίκες αλλά και τα όνειρα τους!
«Αισθάνομαι τυχερός που βγάζω χρήματα μέσα από δραστηριότητες που μου φτιάχνουν τη διάθεση και που με κάνουν να αισθάνομαι δημιουργικός, αν και η κρίση δεν λειτούργησε καθόλου βοηθητικά να ζήσω το όνειρο μου ως ηθοποιός» παραδέχτηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Για το Νίκο Αναδιώτη η υποκριτική προέκυψε εντελώς τυχαία και συμπτωματικά, «ήταν θέμα συγκυριών» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Όσον αφορά στο επάγγελμα τους το modeling, ο Γιάννης παραδέχτηκε πως «…χτίζει την αυτοπεποίθηση, ελαττώνει ανασφάλειες αλλά γεννά και καινούριες!», αν και οι γονείς του ήταν κατηγορηματικά αντίθετοι ν’ασχοληθεί μ’ αυτό. O Νίκος, από την άλλη, είπε πως του αρέσει να δοκιμάζει καινούρια πράγματα. «Αν δω ότι κάτι μου ταιριάζει και μου δίνει χαρά, θα αφοσιωθώ σ’αυτό. Πάντως δε μπαίνω στη διαδικασία να βάζω ταμπέλες» πρόσθεσε ο ίδιος.
Tέλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε το λόγο που δεν αφοσιώθηκε πλήρως σε μια γυναίκα.«Δεν μπορώ να μπω σε καλούπια. Δεν είμαι σε φάση να δεχτώ περιορισμούς από καμιά γυναίκα, ούτε να προβαίνω σε περισσότερες εξηγήσεις από αυτές που είμαι διατεθειμένος να δώσω» είπε ο γοητευτικός ηθοποιός-μοντέλο.

Ο νιόπαντρος Νίκος Αναδιώτης δήλωσε επίσης ότι στη σύζυγο του Βασιλική Παπαδοπούλου ξεχώρισε την ειλικρίνεια της, το πόσο δοτική είναι στο συναίσθημα αλλά και ότι ανυπομονεί και ονειρεύεται τη στιγμή που θα γίνει πατέρας!

 
Πηγή: HELLO

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X