Πόλο: Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν οι άνδρες της Βουλιαγμένης




Το πρωί της Τετάρτης 23/8 ξεκίνησε η προετοιμασία  της ανδρικής ομάδας πόλο του Ν.Ο.Β ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2012-2013.

Οι  Πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Ελλάδας μπήκαν σε ρυθμούς εντατικών προπονήσεων χωρίς τους τρεις διεθνείς Χρήστο Αφρουδάκη, Μάνθο Βουλγαράκη και Μανώλη Μυλωνάκη που θα ενσωματωθούν στις 3 Σεπτεμβρίου , το νέο απόκτημα της ομάδας Άντρια Κομάντινα ο οποίος θα ξεκινήσει στις 28/8 και τους Τίγκα, Βελώνια ,Ποταμιάνο και Λουιζίδη που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.
Αντίθετα το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ο Γιώργος Χατζηδάκης που επέστρεψε στις τάξεις της Βουλιαγμένης αλλά και ο Αρτιν Ελμισιάν που ξεκίνησε με κολύμπι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και την επέμβαση που υποβλήθηκε στο αριστερό χέρι στις αρχές του καλοκαιριού.
«Ξεκινάμε μια χρονιά  με μεγάλες απαιτήσεις αφού για πρώτη φορά η Βουλιαγμένη μπαίνει στη σεζόν ως Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος . Οι πρώτες υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν στα τέλη Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των αγώνων του Champions League και ως τότε θα είμαστε έτοιμοι» τόνισε ο προπονητής της ομάδας Τεο Λοράντος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.