Όλη η Γλυφάδα ένα υπαίθριο γυμναστήριο
Πάει να μας τρελάνει ο Δήμαρχος της Γλυφάδας. Σε λίγο καιρό έτσι όπως το πάει θα μπει λουκέτο στα γυμναστήρια της πόλης αφού έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τις πλατείες με όργανα γυμναστικής.Όλα καλά και ωραία κύριε Δήμαρχε αλλά με εκείνα τα οικόπεδα των 9 εκατομμυρίων ευρώ τι γίνεται; Μήπως έχεις σκοπό να τα κάνεις γυμναστήρια;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Τοποθέτηση και λειτουργία υπαίθριων οργάνων γυμναστικής.

Το πρόγραμμα βελτίωσης των υποδομών της Πόλης με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της συνεχίζει η Δημοτική Αρχή.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η τοποθέτηση και λειτουργία υπαίθριων οργάνων γυμναστικής στις πλατείες Αγ. Τρύφωνα, Αγ. Παύλου, Εθνικής Αντιστάσεως ενώ σύντομα πρόκειται να τοποθετηθούν και στις πλατείες Εσπερίδων, Πύρρου, Σύμης και Κονίτσης μετά την αποδοχή δωρεάς των κ.κ. Στ. και Δημ. Αγιοστρατίτη (Πρακτικό της με αριθ. 27/2012 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμός Απόφασης 310/2012).

Με την ολοκλήρωση του έργου θα έχουν τοποθετηθεί υπαίθρια όργανα γυμναστικής σε έντεκα σημεία της Πόλης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα της ελεύθερης άθλησης στους κατοίκους όλων των ηλικιών.

Πλατεία Αγ. Τρύφωνα

Πλατεία Αγ. Παύλου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X