Γλυφάδα – Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2012
3η Μαρίνα Γλυφάδας – Aνδρέας Κονδύλης: Χρυσή εποχή για τον Δήμο Αλίμου με έργα 24 εκατομμυρίων ευρώ

5-30 Σεπτεμβρίου 2012>

Με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα υποδέχεται το Σεπτέμβρη ο πολιτιστικός τομέας του Κ.Α.Π.ΠΑ. και ο Δήμος Γλυφάδας στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2012».

Η αυλαία των εκδηλώσεων θα ανοίξει στις 5 Σεπτεμβρίου 2012 με τη θεατρική παράσταση «Ο Επιθεωρητής» του Γκόγκολ και θα κλείσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, με τη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας.

Το πρόγραμμα του «Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2012» διάρκειας δύο εβδομάδων περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, μουσικές συναυλίες και αφιερώματα σε καταξιωμένους εκπροσώπους της τέχνης. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος είχε η Νατάσσα Αργυροπούλου, δημοτική σύμβουλος, τομεάρχης πολιτισμού του Κ.Α.Π.ΠΑ.

«Ο πολιτιστικός τομέας του Κ.Α.Π.ΠΑ συνεχίζει  με τη δική σας ενθάρρυνση και παρότρυνση  την προσπάθεια πραγματοποίησης πολιτιστικών εκδηλώσεων στην πόλη μας, οι οποίες φιλοδοξούμε να εξελιχθούν σε θεσμό και να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της πολιτιστικής ταυτότητάς της. Στόχος του φετινού πολιτιστικού προγράμματος είναι να διατηρηθεί η ποιότητα των εκδηλώσεων, με το μικρότερο δυνατό κόστος, στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Πρόθεση του Δήμου Γλυφάδας είναι ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης να αποτελέσει  θεσμό πολιτιστικών εκδηλώσεων για τη πόλη,  σημείο αναφοράς και συνάντησης για όλους» δήλωσε ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Κώστας Κόκκορης.

Επισυνάπτονται

 

Αφίσα Διοργάνωσης  – Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X