Συνέλαβαν το δήμαρχο της Ηλιούπολης (video)





Στο αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης κρατείται ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς ύστερα από μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του κληρονόμοι ενός αμφισβητούμενου οικοπέδου το οποίο διεκδικούν. Είναι γνωστές οι δικαστικές μάχες που δίνουν εδώ και χρόνια ο δήμος Ηλιούπολης και οι κληρονόμοι του μεγαλοκτηματία Νάστου ο οποίος κατείχε τεράστιες εκτάσεις σε Ηλιούπολη, Αργυρούπολη και Άλιμο.

Οι εκτάσεις αυτές τη 10ετία του 80′ είχαν κατοχυρωθεί ως δημόσιες και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις μέσα στις εκτάσεις έχουν κτιστεί σχολεία, παιδικοί σταθμοί και διάφορες άλλες υπηρεσίες. Τώρα τα διεκδικούν οι κληρονόμοι του Νάστου με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει μια μεγάλη δικαστική μάχη με τους δήμους Ηλιούπολης, Ελληνικού- Αργυρούπολης και Αλίμου.

Μάλιστα χτες το βράδυ οι τρεις δήμαρχοι έκαναν συγκέντρωση στην πλατεία Φλέμινγκ, στην Ηλιούπολη και ενημέρωσαν τους πολίτες για την πορεία των δικαστικών αγώνων με τους κληρονόμους του Νάστου.

Σήμερα ο Βασίλης Βαλασόπουλος με τον αντιδήμαρχο Κώστα Σεφτελή και υπάλληλους του δήμου πήγαν για να περιφράξουν ένα οικόπεδο που βρίσκεται στην οδό Λέσβου στην Άνω Ηλιούπολη. Οι κληρονόμοι του Νάστου που διεκδικούν το οικόπεδο έκαναν μήνυση και οι αστυνομικοί συνέλαβαν το δήμαρχο ο οποίος κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Δείτε τι είχε πει χθες ο δήμαρχος Ηλιούπολης στην κάμερα του notia.gr
http://www.youtube.com/watch?v=udLgAk-2A6s&feature=relmfu

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.