Πρωταθλητές και στη διασκέδαση οι ομάδες πόλο του Ν.Ο.Β (φωτο)




Με όμορφη μουσική, πολύ καλή διάθεση και άφθονη μπύρα FIX διασκέδασαν στο πάρτι που διοργάνωσαν οι ίδιοι οι παίκτες και οι παίκτριες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας πόλο του Ν.Ο.Β το βράδυ της Πέμπτης προκειμένου να γιορτάσουν την κατάκτηση των τριών τίτλων που κατέκτησαν φέτος.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ η προβλήτα του Ν.Ο.Β γέμισε απο τους πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς στην υδατοσφαίριση και τους φίλους τους . Οι πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Ελλάδας στους άνδρες ανάμεσά τους και οι διεθνείς που αυτές τις μέρες προετοιμάζονται για τους ολυμπιακούς αγώνες γέμισαν τα πρώτα τραπέζια ενώ η άφιξη των παικτριών της γυναικείας ομάδας που στέφθηκε για 10η φορά πρωταθλήτρια έδωσε άλλη ομορφιά στο χώρο. Δίπλα στους παίκτες και τις παίκτριες οι προπονητές τους Τεο Λοράντος και Κώστας Δήμου αντίστοιχα είχαν την ευκαιρία να τα πουν σε χαλαρούς τόνους.

Πολλά από τα μέλη της διοίκησης με επικεφαλής την πρόεδρο του Ν.Ο.Β Στέλλα Λαζάρου Τίγκα έδωσαν το παρών στη βραδιά των πρωταθλητών ενώ με την ζωντάνια τους έδωσαν άλλο χρώμα και οι αθλητές των ομάδων εφήβων και νεανίδων. Απο τις τελευταίες στο πάρτι έφτασε η Αντιγόνη Ρουμπέση που δέχθηκε και τις περισσότερες ευχές αφού γιόρταζε τα γενέθλιά της. Άπαντες ξεδίψασαν με μια παγωμένη μπύρα FIX που προσέφερε ευγενικά στους καλεσμένους κι ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου με αντίστοιχα κίνητρα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.