Η επιθεώρηση “Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή;” σήμερα στην Ηλιούπολη
Σήμερα στο δημοτικό θέατρο του Άλσους “Δημήτρης Κιντής” η Άννα Παναγιωτοπoύλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Χρύσα Ρώπα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν ,σε πανελλαδικό επίπεδο, όλους τους Έλληνες με γέλια, γέλια, γέλια, μπρίο και τρελό κέφι. Όσοι βρεθούν εκέι λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την επιθεώρηση “Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή;” σε κείμενα Αν. Παναγιωτοπούλου, Αλ. Καλλίτση & Μ. Θεοχάρη.


Συμμετέχουν η Άννα Μονογιού, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Γιώργος Τσούρμας, η Κατερίνα Δημάδη. Αυτή τους την προσπάθεια στηρίζουν με τα κείμενα τους η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Αλέξης Καλλίτσης, ο Μίνως θεοχάρης, ο Διονύσης Τσακνής, που καλύπτει μουσικά την κίνηση, η Αναστασία Αρσένη που ντύνει και στολίζει τους αγανακτισμένους ηθοποιούς και τους χώρους που θα διαδραματίζεται ο τζερτζελές . Συμβάλουν επίσης στο όλο εγχείρημα ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Άννα Παναγιωτοπούλου που περιφρούρησαν σκηνοθετικά το όλο θέμα και οι Αφοί  Τάγαρη που θα πληρώσουν τη νύφη.
Καλούμε λοιπόν όλους τους έλληνες σε όλη την Ελλάδα να ανακράξουν μαζί μας “ Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή ; ”  που είναι και ο τίτλος του συνδυασμού μας .

Ηλεκτρονική προπώληση: Deals365.gr & PasPadou.gr
Ώρα έναρξης: 21.00 / Τιμή εισητηρίου: 17 € & 12 € οι άνεργοι ΟΑΕΔ & οι άνω των 65 ετών

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.