Νέα συνέλευση εθελοντών στο κάμπινγκ Βούλας την Τετάρτη
Την Τετάρτη, 20 Ιουνίου στις 8 το βράδυ ορίστηκε να πραγματοποιηθεί η επόμενη συνέλευση εθελοντών στο χώρο του κάμπινγκ Βούλας στην οποία καλούνται να παραβρεθούν και άλλοι εθελοντές, “γιατί οι ανάγκες είναι πολλές”.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και Συλλόγων Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης άνοιξε την Κυριακή 10 Ιουνίου με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου/ το Κάμπινγκ της Βούλας.

Το πρωινό της Κυριακής πραγματοποιήθηκε καθαρισμός του χώρου από εθελοντές και λουόμενους. Ενώ όλοι μαζι και στη συνέχεια όλοι μαζί απόλαυσαν το μπάνιο στην καθαρισμένη ακτή.

Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέλευση με συμμετοχή εθελοντών, κυρίως από το Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης αλλά και από άλλους δήμους της Αττικής. Στη συνέλευση που διήρκησε 2 ώρες συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα για την αντιμετώπιση των πρώτων προβλημάτων και για τη σωστή λειτουργία του κάμπινγκ και πάρθηκαν οι πιο κάτω αποφάσεις: 1. Η προσφορά εργασίας για τις ανάγκες λειτουργίας του κάμπινγκ θα είναι εθελοντική και οι δράσεις θα πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Δήμου.

2. Το κάμπινγκ θα είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Προσφέρθηκαν να ανοίγουν εθελοντικά και εκ περιτροπής οι Κώστας Συρεγγέλας, Θάνος Ματόπουλος, Στέλιος Γκίκας, Μάκης Σταύρου, Συμεών Νάστα και Τάσος Παπακώστας.

3. Να μπουν κάδοι σκουπιδιών όπως και βαρέλια, για να διευκολύνονται οι λουόμενοι να εναποθέτουν τα σκουπίδια.

4. Να συζητηθεί με το Δήμο η αποκατάσταση των ζημιών στους χώρους υγιεινής (τουαλέτες).

5. Στο χώρο του κάμπινγκ δε θα επιτρέπεται η είσοδος μηχανοκίνητων οχημάτων.

6. Να δημιουργηθούν αρχικά, έστω και πρόχειρες υποδομές για ήπια άθληση (μπιτς βόλεϋ, τζόκινγκ κλπ).

7. Τα Σαββατοκύριακα που θα υπάρχει περισσότερος κόσμος είναι ανάγκη να παρευρίσκονται στο χώρο όσο γίνεται περισσότεροι εθελοντές, που θα ενημερώνουν τους λουόμενους για την ανάγκη διατήρησης της καθαριότητας του χώρου, όπως και για την ανάγκη συμμετοχής περισσότερων εθελοντών στις εργασίες του κάμπινγκ.

Τέλος αποφασίσθηκε η επόμενη συνέλευση εθελοντών να γίνει την επόμενη Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο χώρο του κάμπινγκ και καλούνται να παραβρεθούν και άλλοι εθελοντές, γιατί οι ανάγκες είναι πολλές.

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις εθελοντικής προσφοράς
6970308448 – 6934239530 – 6940108002

 

x

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.