Νέα διάθεση προϊόντων απ’ ευθείας από παραγωγούς στο Ελληνικό – Αργυρούπολη




Το Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012, πραγματοποιήθηκε από το Εθελοντικό Καταναλωτικό Κίνημα Ελληνικού- Αργυρούπολης (ΕΚΚΕΑ), με μεγάλη επιτυχία, για ακόμη μια φορά, η διάθεση βασικών προϊόντων διατροφής απ’ ευθείας από παραγωγούς στους κατοίκους Ελληνικού – Αργυρούπολης και των γύρω περιοχών.
Η διάθεση των προϊόντων έγινε και αυτή τη φορά με πολύ καλή οργάνωση και απόλυτη τάξη στο παρκινγκ του π. Ανατ. Αεροδρομίου Ελληνικού.
Αυτή τη φορά διατέθηκαν σε 560 συμπολίτες μας σε πολύ χαμηλές τιμές, 1,5 τόνοι εξαιρετικά παρθένου Π.Ο.Π. ελαιολάδου, 1.8 τόνοι φέτας, γραβιέρας και λοιπών γαλακτοκομικών προϊόντων Κρήτης, καθώς και 1,2 τόνοι εξαιρετικού μελιού. Όλα τα προϊόντα ήταν εξαιρετικής ποιότητας, ελεγμένα και κατάλληλα συσκευασμένα, συνοδευόμενα με τα ανάλογα πιστοποιητικά προέλευσης και χαρακτηριστικών τους.
Την οργάνωση και της νέας αυτής προσπάθειας είχαν αναλάβει εθελοντές και εθελόντριες του ΕΚΚΕΑ βοηθούμενοι στο έργο τους και από στελέχη του «ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ελληνικού – Αργυρούπολης».
Υπενθυμίζεται ότι το Ε.Κ.Κ.Ε.Α. ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, επικεφαλή της αντιπολίτευσης του δήμου και της παράταξης «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», στα πλαίσια της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε από τις αρχές του 2011 κατά της ακρίβειας για να μπουν «τσεκούρι στις τιμές των βασικών ειδικών καταναλωτή» με παράκαμψη των μεσαζόντων.
Μέχρι τώρα έχουν διατεθεί στους καταναλωτές μεγάλες ποσότητες πατάτας, ριζιού, οσπρίων και ελαιολάδου, ενώ η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί αμείωτη και τους επόμενους μήνες και με άλλα βασικά προϊόντα διατροφής προς όφελος των συμπολιτών μας που μαστίζονται από την κρίση.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να συνδράμουν την εθελοντική αυτή προσπάθειά μας, που αποτελεί ένα βασικό πρώτο βήμα για την καταπολέμηση της ακρίβειας και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας, γιατί πιστεύουμε ότι ενωμένοι θα κατορθώσουμε περισσότερα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.