Και νέα διάθεση προϊόντων από παραγωγούς το Σάββατο στο Ελληνικό
Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, σε συνεργασία με το Κίνημα Εθελοντών Αλληλεγγύης, συνεχίζει την διάθεση τροφίμων απ’ ευθείας από τους αγρότες-παραγωγούς στους δημότες – καταναλωτές, σε άριστη ποιότητα και προσιτές τιμές, χωρίς μεσάζοντες.

Το Σάββατο 7 Ιουλίου, από τις 8:00π.μ. έως τις 12:00μ.μ., έξω από το πρώην Δημαρχείο Ελληνικού (25η οδός, πλατεία Αγίας Τριάδας),θα γίνει νέα διάθεση: Μελιού με 6,5 ευρώ το κιλό, Πατάτας με 0,30€ το κιλό, Ρυζιού με 0,80€ το κιλό, Αλευριού με 0,60€ το κιλό, Γραβιέρας με τιμή 9,30€ το κιλό, Κεφαλοτυριού με τιμή 9,30 ευρώ το κιλό, Λευκού Τυριού Άλμης (Φέτας) με 6,50 ευρώ το κιλό και Ελαιολάδου με 2,80€ το λίτρο.

Σχετικά με τα προϊόντα:
• Η Πατάτα είναι φρέσκια ανοιξιάτικης παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας από την Αχαΐα και θα διατεθεί σε 20κιλη συσκευασία.
• Το Μέλι είναι ανθέων, από την περιοχή της Ροδόπης, εξαιρετικής ποιότητας και θα διατεθεί σε 2κιλη συσκευασία, στην τελική τιμή των 13€.
• Το Ρύζι είναι πολύ καλής ποιότητας και καλλιεργείται στην περιοχή Κατοχής Μεσολογγίου και θα διατεθεί σε 5κιλη συσκευασία.
• Το Αλεύρι είναι από σκληρό στάρι 100% ελληνικής προέλευσης, Α΄ ποιότητας, κατάλληλο για παρασκευή ψωμιού & πίτας και καλλιεργείται στην περιοχή Δομοκού Λαμίας και θα διατεθεί σε 5κιλη και 10κιλη συσκευασία.
• Το Ελαιόλαδο είναι εξαιρετικά παρθένο από τη Δυτική Μάνη και θα διατεθεί σε 5κιλη συσκευασία.
• Τα τυροκομικά προϊόντα προέρχονται από την επαρχία Μυλοποτάμου Κρήτης και παράγονται από φρέσκο αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα από κοπάδια που βόσκουν ελεύθερα στον Ψηλορείτη.

Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Για την καλύτερη οργάνωση των παραγγελιών και την εξυπηρέτησή τους παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

• 213-2018745 (Δημοτική Κοινότητα Αργυρούπολης) καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής – 6.00μ.μ.- 9.00μ.μ.
• 213-2026022 (Δημοτική Κοινότητα Ελληνικού) καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής – 11.00π.μ -2.00μ.μ.

 

 

 

x

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.