Οικιακή βοηθός έκλεψε 1 εκατ. ευρώ από επιχειρηματία στην Βούλα




Ένα εκατομμύριο ευρώ έκλεψε οικιακή βοηθός από το σπίτι επιχειρηματία στη Βούλα, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρίας κατασκευής λογισμικού για κομπιούτερ, με έδρα τη Στουτγκάρδη Γερμανίας. Η γυναίκα εντοπίστηκε και συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής. Τα χρήματα τα είχε βάλει σε σακούλες και τα είχε τοποθετήσει σε πλυντήριο σπιτιού της στον Κολωνό, όπου βρέθηκαν.

Η γυναίκα, 33 ετών, εντοπίστηκε από τα ηλεκτρονικά της ίχνη σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και παρά το γεγονός ότι στην αρχή αρνήθηκε ότι αυτή έκλεψε τα χρήματα, τελικά ομολόγησε και υπέδειξε πλυντήριο σε εταιρία στάθμευσης αυτοκινήτων στον Κολωνό, στο οποίο τα είχε κρύψει.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στον Κολωνό, βρήκαν τα χρήματα σε σακούλες και τοποθετημένα στο πλυντήριο 576.500 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό, όπως είπε, το έστειλε στη χώρα της προκειμένου να αγοράει οικόπεδο. Εκτός από χρήματα, η οικιακή βοηθός είχε κλέψει και κοσμήματα, όλα από το χρηματοκιβώτιο του εργοδότη της. Τα κοσμήματα ήταν που οδήγησαν τους αστυνομικούς στα ίχνη της, αφού η γυναίκα, μιλώντας με συμπατριώτες της στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, τους ρωτούσε με ποιο τρόπο θα μπορούσε να τα στείλει στη χώρα της.

Η κλοπή σημειώθηκε πριν από οκτώ ημέρες, όταν ο επιχειρηματίας πούλησε μία βίλα αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να αγοράσει ένα άλλο σπίτι στην ίδια περιοχή. Όπως είπε δεν τα κατέθεσε στην τράπεζα γιατί η αγορά θα γινόταν αμέσως. Τα χρήματα τα πήγε στο σπίτι, γεγονός που έπεσε στην αντίληψη της οικιακής του βοηθού. Κάποια στιγμή που έλειπε από το σπίτι ο ίδιος, η σύζυγός του και τα παδιά τους, η Γεωργιανή άρπαξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Για συμμετοχή στην κλοπή κατηγορούνται δύο συμπατριώτες της, οι οποίοι συνελήφθησαν. Μάλιστα οι συλληφθέντες προσπάθησαν να κρύψουν την 35χρονη όταν έφτασαν στο σπίτι της οι αστυνομικοί, για να μη συλληφθεί.

ΠΗΓΗ:www.ethnos.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.