Οι Έμποροι γιόρτασαν την επιτυχία του 10ήμερου Προσφορών την Γλυφάδα




Η αγορά δυστυχώς βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας προσπάθησε να τονώσει την αγοραστική κίνηση με το 10ήμερο προσφορών και σε αυτή τη προσπάθεια βρήκε αρωγούς τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κόκκορη και την Αντιπολίτευση κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Οι προσπάθειες και ο αγώνας κατά του παρεμπορίου που μαστίζει τη Γλυφάδα, θα συνέχιστουν με τους ρυθμούς που πάντα γνωρίζαμε υποστηρίζει ο Εμπορικός Σύλλογος.

Δείτε φωτογραφίες απο το wine cocktail party που πραγματοποιήθηκε μετά την λήξη του πρώτου πετυχημένου δεκαημέρου προσφορών στην Γλυδάφα.

Ο κ.Κώστας Κόκκορης Δήμαρχος Γλυφάδας και ο κ.Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Βουλευτής Β’ Αθηνών και Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γλυφάδας συζητούν με καταστηματάρχες της Γλυφάδας.

Ο αντιδήμαρχος πόλης Δημήτρης Βίγλας με τη δημοσιογράφο Γεωργία Βαμβακερού, την επιχειρηματία Γιούλη Βαμβακερού  Και τον Αντώνη Δημητρακόπουλο της praxis yachts

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης μαζί με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας και μέλος του Δ.Σ του Ε.Β.Ε.Α  Άννυ Καυκά, το Νίκο Λεβετσοβίτη και τον Σάκη Γερόπαππα.

Ο Πρόεδρος των Νέων του Δήμου Γλυφάδας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης μαζί με τον  Β’Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας Γιάννη Λινό.

Ο Β’Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας κ.Γιάννης Λινός με τον Βουλευτή Β’Αθηνών και Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γλυφάδας κ.Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.