Δεν μας πτοούν τα εξώδικα – το ακίνητο στην Ειρήνης έχει δημόσιο χαρακτήρα




Ότι καμία πράξη δικαστική ή εξώδικη δεν θα πτοήσει το Δήμο Ηλιούπολης στον αγώνα του για την υπεράσπιση της Δημόσιας Περιουσίας και εν προκειμένω στη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του ακινήτου που σήμερα λειτουργεί ως κατάστημα ειδών περιπτέρου στην οδό Ειρήνης 50, ήταν η απάντηση του Δήμου στην εξώδικη διαμαρτυρία που του απηύθυνε η μισθώτρια του ακινήτου, Γεωργία Αγγελοπούλου.

Διαβάστε την απάντηση του Δήμου…

Ο αγώνας για την κατοχύρωση της δημόσιας περιουσίας συνεχίζεται!

Ο διαχρονικά ανυποχώρητος αγώνας του Δήμου μας, στο πλευρό του Ελληνικού Δημοσίου, για την υπεράσπιση της Δημόσιας Περιουσίας, έχει κατά μεγάλο μέρος δικαιωθεί. Σημαντικές πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις μας έχουν δικαιώσει τόσο σε αστικό όσο και σε ποινικό επίπεδο.
Η παρούσα Δημοτική Αρχή συνεχίζει σθεναρά τον αγώνα αυτόν για την οριστική δικαίωση και την οριστική παραχώρηση των ακινήτων αυτών στο Δήμο μας, προς όφελος των δημοτών και του λαού γενικότερα.
Παρά το γεγονός ότι με την υπ’ αριθμ. 5309/13.10.11 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κρίθηκε οριστικά ότι τα ακίνητα αυτά ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο και όχι στους κληρονόμους Νάστου, και μολονότι υφίσταται ποινική εκκρεμότητα παραπομπής αυτών στο Δικαστήριο, για να δικαστούν για σοβαρές αξιόποινες πράξεις, παρ’ όλα αυτά, ορισμένοι επιμένουν να αναγνωρίζουν ακόμα τους κληρονόμους του Νάστου ως ιδιοκτήτες! Τα ακίνητα όμως αυτά έχουν καταγραφεί στη συλλογική συνείδηση ως δημόσια. Επομένως, η οποιαδήποτε αμφισβήτηση σήμερα του δημόσιου χαρακτήρα των ακινήτων, συνιστά τουλάχιστον πρόκληση.
Αυτό ακριβώς επεσήμανε ο Δήμαρχος με παράγοντες του Δήμου στους κατόχους του καταστήματος επί της Λεωφ. Ειρήνης 50, δίπλα στον Δημοτικό Κινηματογράφο, και αντιμετώπισε απρεπή συμπεριφορά.
Εν συνεχεία δε η μισθώτρια επέδωσε προς το Δήμαρχο την από 15/06/2012 εξώδικη δήλωσή της, με περιεχόμενο πρωτοφανώς απρεπή, προσβλητικό και απειλητικό.
Δηλώνουμε ότι καμία πράξη δικαστική ή εξώδικη δεν θα μας πτοήσει. Ο αγώνας μας για την κατοχύρωση της δημόσιας περιουσίας υπέρ του Δήμου και των δημοτών μας, θα συνεχιστεί ανυποχώρητα μέχρι την τελική νίκη.
Καλούμε όλους τους Ηλιουπολίτες, να είναι στο πλευρό μας στον αγώνα αυτόν, για την προάσπιση της δημόσιας γης και την αξιοποίησή της προς όφελος των δημοτών και της πόλης μας.

 

Δείτε το εξώδικο της κ. Αγγελοπούλου

 

 

x

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.