Τουρνουά Μπάσκετ “3 με 3” στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου.




Μέσα στο πρώην αεροδρόμιο το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Μαΐου ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού του δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού,  σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής,  διοργανώνει ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΄΄3 με 3΄΄.

Το Τουρνουά απευθύνεται σε όλους τους φίλους του Μπάσκετ που είναι γεννημένοι από το 1994 έως το 2002 δίνοντάς τους την ευκαιρία να παίξουν και να ευχαριστηθούν μπάσκετ. Οι ομάδες παίζουν και συνεχίζουν να παίζουν, όσο κερδίζουν, με το σύστημα νταμπλ – νοκ άουτ. Σε όλους τους παίκτες απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα, γιατί αξία έχει η διασκέδαση και όχι η διάκριση.

Δελτία Συμμετοχής στο Τουρνουά μπορείτε να συμπληρώσετε στο Κολυμβητήριο (Κύπρου & Τριπόλεως 6, τηλ.: 210 9600639,210 9629844).

Οι κανονισμοί του 3-με-3

1. Η επαναφορά της μπάλας γίνεται από τις πλάγιες γραμμές του γηπέδου.

2. Μετά από καλάθι ή μετά από πετυχημένη ελεύθερη βολή, αλλάζει η κατοχή της μπάλας

3. Μετά τη συμπλήρωση 7 φάουλ από την ομάδα, δίνεται μια ελεύθερη βολή για να εκτελεστεί από την ομάδα που κερδίζει το φάουλ.

4. Το παιχνίδι τελειώνει στα 20 λεπτά ή στους 16 πόντους.

5. Τα σουτ μέσα από την καμπύλη γραμμή και n ελεύθερη βολή, μετρούν για ένα πόντο, ενώ τα σουτ έξω από την καμπύλη γραμμή μετρούν για 2 πόντους.

6. Απαγορεύεται n άμυνα ζώνης.

7. Η εσκεμμένη καθυστέρηση του παιχνιδιού, τιμωρείται με μία ελεύθερη βολή.

8. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής ενός αναπληρωματικού παίκτη, ο οποίος δηλώνεται εξαρχής στο δελτίο συμμετοχής της ομάδας.

9. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για ένα TIME OUT 45″.

10. Σε περίπτωση ισοπαλίας των δύο ομάδων, θα εκτελεστούν 3 ελεύθερες βολές για κάθε ομάδα (συνέχεια).

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.