Δολιοφθορά στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης





Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών, επιχειρήθηκε δολιοφθορά στην πλ. Εθνικής Αντίστασης. Χθες τη νύχτα, άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια ηλεκτροφωτισμού στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, όπου διενεργούνται εργασίες αναβάθμισής της από συνεργεία του Δήμου, γεγονός που είχε επαναληφθεί και την προηγούμενη εβδομάδα.
Οι πράξεις αυτές αποδεικνύουν ότι κάποιοι προσπαθούν να υπονομεύσουν το έργο της Δημοτικής Αρχής, και να εμποδίσουν την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της κεντρικής πλατείας και τη μετατροπή της σε μια πλατεία σύγχρονη, ζωντανή και επισκέψιμη απ’ όλους τους δημότες.
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι οι προσπάθειες αυτές θα πέσουν στο κενό, και ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει το έργο της, προς όφελος των δημοτών μας, αψηφώντας τις επιθέσεις όσων επιθυμούν η κεντρική πλατεία της πόλης μας να παραμείνει στην άθλια κατάσταση που βρισκόταν επί χρόνια, και  επιμένουν σε βίαιες και αντιδημοκρατικές μεθόδους άλλων εποχών.
Για τις παράνομες αυτές ενέργειες έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομική αρχή, προκειμένου να επιληφθεί της σχετικής έρευνας και δίωξης των υπευθύνων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.