Δήμος Γλυφάδας: 13η Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου




Νέα τακτική συνεδρίαση,  που  θα  γίνει   στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Γλυφάδας στην οδό Άλσους 15 την 23η Μαϊου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.00 μ.μ. για να συζητήσουνε  και να αποφασίσουνε για τα παρακάτω  θέματα :

1. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.

2. Λήψη απόφασης για υλοποίηση θερινού προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης μαθητών δημοτικών σχολείων, ηλικίας 6  έως 12 ετών.

3. Καθορισμός τελών χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚ από διάφορους φορείς (Αθλητικούς συλλόγους, σχολεία, κοινό κ.λ.π).

4. Παράταση συμφωνητικού μίσθωσης κυλικείου του κλειστού κολυμβητηρίου (πρώην ΕΑΚ) Γλυφάδας και εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή του.

5. Χορήγηση αδειών άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, έτους 2012.

6. Λήψη νέας απόφασης για την υλοποίηση του προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης (ανακύκλωσης) των εγκαταλελειμμένων στα διοικητικά όρια του Δήμου  οχημάτων στο τέλος του κύκλου της ζωής τους.

7. Τροποποίηση της με αρ. 106/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου προς το σκέλος που αφορά την συγκρότηση επιτροπής για τη μίσθωση ακινήτου προς στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου.

8. Λήψη απόφασης για την συμπλήρωση της με αρ. 36/2012 και 59/2012 προηγούμενων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούν χαρακτηρισμό κωδικών αριθμών του πρ/σμού εξόδων του Δήμου οικονομικού έτους 2012, ως δεκτικών έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής.

9. Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε συνέχεια της ανάθεσης της μελέτης του Δήμου με τίτλο «Μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επείγουσας φύση».

10. Καταβολή χρηματικού βοηθήματος σε κάτοικο του Δήμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.