Αγώνας Τριάθλου 2012 – οι προετοιμασίες




“Καλά αλλά όχι όπως θα αναμενόταν” πηγαίνει μέχρι στιγμής η ροή συμμετοχών στο 1ο Μητροπολιτικό Αγώνα Τριάθλου 2012 που διοργανώνει ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης.

“Θέλουμε να περιορίσουμε τον αριθμό των συμμετοχών στις 100 για να έχουμε τον έλεγχο των αθλημάτων εφόσον είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιος αγώνας στην περιοχή”, μας είπε η υπεύθυνη εκδηλώσεων του Αθλητικού Οργανισμού Αργυρούπολης-Ελληνικού, κ. Μαρία Καζάκη. “Τα αθλήματα είναι σχετικά υψηλής επικινδυνότητας, και θέλουμε λίγες σχετικά συμμετοχές γιατί ο αριθμός των ανθρώπων της διοργάνωσης δεν επαρκεί για περισσότερες από 100 συμμετοχές”
“Ο αγώνας διεξάγεται σε πιλοτικό επίπεδο, δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσος κόσμος θα ανταποκριθεί, αν θα έχει το αναμενόμενο ενδιαφέρον, αν και περιμένουμε, όπως στον Μαραθώνιο της 8ης Απριλίου, την κορύφωση των συμμετοχών την τελευταία στιγμή”, είπε η κ. Καζάκη.
Όλα τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν εντός του πάρκου του Ελληνικού εκτός από τα 750 μέτρα κολύμπι, τα οποία θα γίνουν στα νερά του Αγ. Κοσμά. Αναλυτικότερα, ο αγώνας θα περιλαμβάνει 20 χλμ ποδηλασίας και 5 χλμ. τρέξιμο.

Ο 1ος Μητροπολιτικός Αγώνας Τριάθλου 2012 θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Ελληνικού, δίπλα στο Ναυτικό Όμιλο Ιππόκαμπος και στο Μητροπολιτικό πάρκο Ελληνικού και θα διαρκέσει από 8 έως 9 Ιουνίου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.